Onko Jumala mielikuvitusolento?

Uskon Raamatun kirjoitusten ilmoitukseen, jonka mukaan Jumala on ilmoittanut itsensä luomalleen ihmiselle, Adamille, ja ilmestynyt ja puhunut profeetoille hänen jälkeensä. Tieto Jumalasta on kulkenut Seetin sukulinjassa aina meille asti, sillä profeettojen kautta tullut Jumalan sana on kirjoitettu ylös ”Raamattuun”. Jumala on puhunut meille profeettojen jälkeen poikansa Jeesuksen kautta ja apostolit ovat välittäneet meille Uuden testamentin kirjoitusten kautta Jumalan viimeisimmän ilmoituksen kirjoitetussa muodossa. En usko, että Adam ja profeetat hänen jälkeensä ja Jeesus ja apostolit ovat keksineet Jumalan omassa mielessään ja saaneet muut ihmiset uskomaan tähän luomaansa mielikuvitusolentoon. Maailman olemassaolo todistaa Jumalan olemassaolon, ja uskon, että tämä luoja on juuri se Jumala, josta Adam ja profeetat ja Jeesus ja apostolit ovat puhuneet ja kirjoittaneet.

Jumala voi ilmoittaa itsensä meille kirjoitetun Jumalan sanan kautta, unessa, enkelien välityksellä tai puhumalla meille suoraan henkensä välityksellä, luomistöidensä kautta (jotka todistavat Jumalan olemassaolon, hänen voimansa ja viisautensa) tai sisäisen oikeudentajun, omantunnon, häpeän ja katumuksen kautta, joiden avulla voimme erottaa hyvän ja pahan toisistaan, ellemme ole täysin paatuneita (täysin paatunutkin tietää, että hänelle tehdään vääryyttä, kun hänet tapetaan vähän kerrassaan kiduttamalla tai varastetaan hänen omaansa). Jumala tutkii ihmisiä ja tuomitsee meidät sen mukaan, miten elämme tätä elämää ja suhtaudumme hänen antamaansa todistukseen koskien itseään.

Jumala ei ole mielikuvitusolento vaan kaiken olevaisen luoja.

Mainokset

Tietoja kristinusko

Uskon Jeesukseen Kristukseen, Jumalan Poikaan ja meidän Herraamme, ja meidän Isäämme Jumalaan, niin kuin Raamatussa on kirjoitettu.
Kategoria(t): Jumala, Pelastus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s